Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta inte texten så seriöst ;)


Trudelutt

Humor tycks sällan
vara svenskens melodi

Nej allvar är ofta dennes
enda tongång
dock att förvisso le
åt det enkla i livet

Men att se att de
ofta hänger samman
tycks det vara få som gör




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-16 20:22



Bookmark and Share


  LassO
Det luktar skämt av gammal humor men det kan gå ändå
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP