Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det händer att jag tänker för mycket på en viss person......det är så mycket roligare än att tänka på tvätt, matlagning och andra vardagssysslor. ;)


Tankar

När jag mådde som sämst
gick jag och ältade
allt jag sagt

varför sa jag så och gjorde så
vad skulle dom tro
att jag menat

nu mår jag riktigt bra
men jag ältar ändå
allt du sagt

varför sa du så och gjorde så
vad ska jag tro
att du menade

men vad dom tror
det struntar jag i
för jag mår bra




Fri vers av desperado
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-02-01 14:47



Bookmark and Share


    Louvisa
Inte riktigt samma typ av ältande...det här är ju trevliga tankar som piggar upp tillvaron, eller hur? Fungerar utmärkt tillsammans med tvättvikning och dylikt ; )
2006-02-01

  mb74
bra skrivet
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado