Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gullvivor underbara blommor som talar till mig

att nu är det snart sommar




Nu är det dags

 

 

nu är det dags

att lämna det förflutna

 

försöka glömma

allt det som varit

så svårt och tungt

 

sudda bort det som

så länge gjort ont

plågat mig i mina

drömmar

 

ta till vara allt

det fina som finns

runt omkring mig

 

ta hand om blommorna

ge dom den kärlek

det behövs för att få

dom att växa

och förgylla mina dagar

 

bevara det vackra

det som varit

min glädje i livet

 

 

 

 

anits 17 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-17 13:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänker exakt likadant i mitt eget inre.
2012-05-19

    Birgersdotter VIP
Bra
2012-05-18

  Anya VIP
Vilken fin text om försoning. Att gå vidare på något vis. Detta unnar jag verkligen diktarjaget och hoppas jag kan få en bit av detta själv.
2012-05-18

  Catharina Edin
ja - försoning, inte bitterhet - det önskar jag mig också.
2012-05-17

  ULJO
Sunda tankar
2012-05-17

  Eva Helene VIP
Skönt i alla bemärkelser!
2012-05-17

  Christine Sabel
Det behövde jag verkligen höra nu, lämna det förflutna, vackra ord av dig i en porlande ström!
2012-05-17

    ej medlem längre
Det är Gott Stina!
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP