Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

android

 

som en robot

mobilen i handen

 

väntar tålmodigt 

på tysta pip

 

från dina fingrar

 




Fri vers av Peter Romance
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-17 14:59



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
tänk om hon är en symbian!
2012-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance