Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pusselbit

Hur sammanfattar man
denna kväll
ingen kväll som andra
trådar vävs ihop

Historier
från ett svunnet landskap
blir en bild

Människor man hejat på
i åratal
ingår i ett sammanhanng

Jag är en en del
av pusslet

En del av min historia




Fri vers av AA VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-18 01:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Visst är det så.
2012-05-18

  Ninananonia VIP
:) ja
2012-05-18

  ULJO
Vi är en del av historien, så är det. Fint skaldat
2012-05-18

    ej medlem längre
Hm, tankvärt, fin
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP