Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder

Livet fortgår
en resa med olika anhalter
vissa bilder är mer tydliga än andra

En del omständigheter bara händer
andra har man kontroll över

Bilder från en svunnen tid
har etsat sig fast

Det var livet då
beslut avgjorde fortsättningen

Kvar finns minnen

Gjorde jag rätt val

Hade jag gjort ett annat val
hur hade då livet gestaltat sig

Livet är gåtfullt?




Fri vers av AA VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-18 01:37



Bookmark and Share


  Christine Sabel
ja och ibland, men bara ibland, skulle jag vilja ha skygglappar eller så att jag bara kunde framåt gå!
2012-05-18

  Ninananonia VIP
Ja ... det finns många val...
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP