Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anagram




klärvoajans



jag var den synske


hade redan förutspått kyssen




Fri vers av Peter Romance
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-18 13:04



Bookmark and Share


  karenina VIP
ibland är det inte så dumt att se det där som händer, innan det hänt :)
2012-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance