Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma hem tillslut

Att bli bestulen på ett liv
gemensamma minnen
Historien och förhoppningar
drömda drömmar
Att sväva i ett vaccum
utan något avslut
Ändå hitta de du var menad för
något som du aldrig trodde var möjligt
Det du inte visste du sökte
då känns det som att ha hittat hem




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-19 12:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kontraster, det svarta och det vita. Ljuset segrar.
2012-05-19

  Teresia Ridell
En styrka att känna sig hemma, trots vilseturer.. Känns igen o berör innerligt.
2012-05-19

  Änglaögon
Positiv och hoppfull läsning!
2012-05-19

  LenaJohansson VIP
ja fint...jag hoppas jag kommer dit - hem
2012-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och skönt att läsa.
2012-05-19

    ej medlem längre
Fantastisk vackert formulerade ord om saknad och styrkan att hitta hem igen. Stor applåd till dig och din text!
2012-05-19

  Ljusletaren
Dessa ord och tankar gillar jag.
Gillar mycket till och med/ kram
2012-05-19

  anits VIP
Mycket vackert ochstarkt skrivet
dina ord berör mycket
2012-05-19

  Kungsfågeln
Djupa meningar som talar om att förlora allt, men att komma åter, att växa sig stark igen.
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP