Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här möts oxen och tvillingen




under Venus

 

blicka upp mot himlen

se ljuset

när de strålar samman

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Peter Romance
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-06-10 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance