Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans

någonstans i det att du styr dina rörelser
men inte vet hur, möts du och naturen

någonstans i språnget
mellan avsikt och instinkt

anar du livets formbara materia

släktskapet med den döende stjärnan
och den blottade tandraden bakom
museimonterns tysta damm




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 243 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-20 11:48



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Bra där.
2012-05-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket bra diktat!
2012-05-21

  TrollTörnTrappan VIP
Medvetandet möter sin underliggande matris. Bra koncentrerat som du brukar!
2012-05-20

    lenakarin
Mycket bra! Sista tre raderna -perfekta.
2012-05-20

    ej medlem längre
Väl skaldat.
2012-05-20

  cilax VIP
fina rader
2012-05-20

    ej medlem längre
genomtänkt ordmaskineri

om vår roll i det Stora...

nu och då...

Applåder...
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin