Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För en kort stund

Kanske dumt
och antagligen fånigt
men ändå
så härligt

du är nervös
jag en främling
och dina ögon som
tydligen
är stora och blå
vågar inte riktigt möta mina
göms bakom blyghet
du pratar med luften

mentolcigaretter
i timmar
en plats i en soffa
i draget från en öppen balkongdörr
och ytterligare timmar
av någonting
kanske ett tidsfördriv

tillslut
hud möter hud
läppar mot min nacke
för en kort stund
för kort stund
du i mig
jag på dig

rosslande andetag
från ditt bröst
sedan är vi främlingar igen




Fri vers av nymf
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-20 15:58



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
Likaså i denna text finns en kvalité och något eget men den behöver bearbetas, få en nyans, ett steg bort från det enkla, att skapa dynamik i texten genom repetition av ord eller dylikt. Skriv!
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

nymf