Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossade rutor

Drömmande ögon krossas lätt
Pupillen som ett glasfönster
Släpper in ljuset
Splittras av gatsten
Du jagas

Realister som blodtörstiga hundar
Facklor och högafflar
Ett ankare som sänker dig
Till verklighetens botten
Binder dig
Spottar på din vilja
Att förändra
Leva

Laga dina krossade rutor
Om och om igen
Sopa upp skärvorna
Slipa dem mjuka




Fri vers av nymf
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-21 11:19



Bookmark and Share


  Silverstripe
Klockrent!
Börjar i en härlig poetisk rad
Följer upp med driv
Avslutar i positiv uppmaning

Tack!
2012-05-22

  Nanna X
gillar strategin
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

nymf