Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla för dig

Naglar mot griffel
Ackompanjerat av harpa
Det är du

Du är man men ändå barn
Någonting i dig leker
Fast än du är trött
Likaså ditt leende
En trött lek
Ensamheten tär

Rastlösa rörelser
Du jonglerar med tillvaron
Kastar runt
Kastas runt
En föreställning
Kanske falsk

Ditt yttre är taggigt
Snuddar mot hårt
Tilltalande just därför
Men sättet du säger mitt namn
Uttalar
Viskar
Utan att förvränga
Men ändå förvandla
Avslöjar en sårbarhet
Som får mig att sväva
Inte på moln
Men en centimeter över marken
Lyfter jag högre kanske jag faller

Jag fortsätter
Att sväva med måtta












Fri vers av nymf
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-22 00:26



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
mmm så bra
2012-05-22

  Silverstripe
Ömsint, varsamt och fint skrivet.
Titeln skapar en intressant parallell till sista raden i fjärde strofen.
Bokmärker och hoppas få läsa mer från din penna!
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

nymf