Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trapetsartisten

Ett fritt fall
mot ensamhet
eller frihet
en chansning

störtande rakt igenom
det trygga skyddsnät
av kärlek
närhet
gemenskap
där repen sakta
slitits till trådar

likt en trapetsartist
som tröttnat på cirkuslivet
och släpper taget
blundar
hoppas
att under det trasiga nätet
finns något bättre
åtminstone
något annat
att landa på

där logiska resonemang
nyfikenhet
och känslor möts
för att tillsammans bilda
galenskap
vid den punkten
kastade jag mig utför

vart jag landar vet jag inte än
kanske väljer jag att falla
tills jag vet
vart jag vill landa




Fri vers av nymf
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-20 16:48



Bookmark and Share


  Silverstripe
Jag gillar styrkan i den tanke som jag känner att den här texten utgår från. Du behandlar verkligen språket fint.

Så skönt det skulle vara om man kunde bestämma (oftare) var man vill landa. :)
2012-05-22

  Casbah* VIP
det finns en styrka i denna text men den skulle vinna på att bli mer komplex och råare.
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

nymf