Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till människorna


jag fattar oss inte
jag trodde vi skulle rädda varandra
att det var det som var
att finnas till








Fri vers av glasa VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-21 09:22



Bookmark and Share


  korpfjäder
jag trodde vi skulle rädda varandra...
ja.
Jag trodde också så.
en gång.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP