Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litenhet skör


bara kom och håll om mig

bakom

det sköra leendet gömmer sig gråten
och i styrkan ligger tröttheten flätad

bara kom och håll om mig

men

gör det försiktigt så jag inte går sönder
och ta en massa näsdukar med




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-21 13:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
instämmer med KarinS
2012-05-21

    ej medlem längre
Åh fint.
Just sådär.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP