Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommarsång

försommaren anländer med ljumma vindar

ett barn leder en ballong vid handen

en spårvagn mot solgnistrande evighet

grönskan frågar den åldrade mannen
minns du ögonblicket då livet
förlorade sin självklarhet?




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-21 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag minns....
2012-05-22

    lenakarin
Fint!
Kanske precis just så det känns att åldras?
Barnet-våren och ljusgröna gräset mot tanken på hur många vårar det återstår..tolkade jag.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin