Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto 18 maj 2012




Ånger

 

 

 

jag förbannar mig själv

ångrar mig för allt jag

en gång för länge sedan

sa till dig i förtroende

 

det gjorde ont inom mig

den dag jag förstod

vem du egentligen var

 

försöker glömma

hålla tillbaka mina tårar

vet om min känslighet

den är sårbar

 

försöker gömma den

att ingen ska se

men när natten kommer

kommer också mina tårar

 

 

anits 21 maj 2012




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-21 23:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kram!
2012-05-30

  Anya VIP
Jaa detta känns igen. hoppas diktarjaget mår bättre på dagen.
2012-05-22

  Lars Hedlin
Kram.....
2012-05-22

    Birgersdotter VIP
Kram till dig...
2012-05-21

  aol
ruggigt förstår att det måste ha varithemskt att utlämna sitt hela ja så naket sårbart en gång, sånt kn nog sitta kvar hur länge som helst, kram vännen,
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP