Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket är ett leende värt?


Alla tjänar på att tjäna varandra


Det allmänna
ska inte tjäna pengar

Det allmänna
ska tjäna sina medborgare

Bli en stjärna, börja träna
på att din medmänniska tjäna




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2012-05-22 09:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag börjar med att le en smula åt dina försök att tämja vilddjuret människan.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST