Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi alla, tillsammans


Var jag än bor


Var jag än lever
vill jag ha tryggheten levande
förankrat i kärlek

Möjlighet att välja
humant ledarskap
för allas skull

I vilket land jag än lever
vill jag inte
känna utanförskap

Vill alltid äga den sanna känslan
av genuin medborgerlighet




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-23 12:19



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ett ordspråk säger att om du är bland vargar "lär dig att yla som dem" Respekt betyder medborgerligt ansvar, vilket inte kan förväxlas med vare sig patriotism eller nationalism, utan bara en vanlig mans plikt "tillsammans"
2024-03-23

  lodjuret/seglare VIP
En som förklarad text i frihetens luft.
Så om du väljer humant ledarskap, det vill säga ditt eget sällskap,
du inte vill tvingas omskola dig till att leva i Sibirien med omnejd?
En god penna flyr gärna stäppen,
till förmån för steppen,
dans bland sköna liljor samt
visans vänners publika ideal.
2024-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST