Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flegmatiska tankar


SKYNDA PÅ!


Har inte
varken tid eller tålamod

Med att det mesta
är så långsamt
runtomkring mig

Eftersom
jag är så långsam själv




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-01-24 12:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har låten i huvudet, sedan jag såg sista omgången i programmet 'På spåret'. 'Under presure' med Queen eller Bowie. Knivskarp i sitt uttryck där.
2024-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST