Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Palestina vs Israel


ELDFÄNGT, OBEGRIPLIGT!


Omöjligt "ta ställning"
gällande Medelhavets kantländer

Kastas som frätande spjut
in i våra samveten

Utan hänsyn rakt in i vår vardag

Öga för öga!
Tand för tand!

Fred och försoning
tycks helt ointressant

Blod, tårar, skräck
och fruktansvärd smärta

Hatets vågor
förgör allt hopp

Kan någon hävda
att den förstår?








Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-19 00:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Påminner om den lilla familjens ständiga möten av vapenvilor och strider. Lusten och begäret att kasta mentalt styrda knivar genom en luft tjock och stark nog att ta på.
2023-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST