Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte politiker, men jag ser vad jag ser!


Ett fiasko utan dess like!

De styrande från förr missbedömde.
Vilket är mänskligt.
I och för sig.
Ändock lika avgörande.

Sverige förvandlades
inom några få årtionden
från att vara ett starkt självförsörjande land
till ett utanförskap helt beroende
av andra länder.





Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2023-09-14 00:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Någon har visst röstat och fått ångra sina egna eller andras 'synder'.
Konsten att få ångra andras handlande kan framstå som svårt.
Men även att söka 'göra om' vad annan tycks ha förbrutit.
Som synes är texten läst och uppfattad som viktigt inlägg i rabatten.
Livets trädgård har så mycket att bjuda, även invasiva växter (samt djur) söker föröka sig där.
Människan uppmanas dra upp ogräs med rötterna samt hålla efter 'mördarsniglar'.
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST