Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen går längre säker


Konfrontation


November gråter
av omvärldens ondska ställd

Freden famlar dunkelt
i dess skyar

Gömd är skatten
om förlåtelsens tyngd




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-11-09 02:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vad då längre? Det har alltid varit farligt att vara ute på gatorna och söka efter det som kan tänkas kura i skuggorna.
2023-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST