Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett särskilt tack till Höga Kusten!


LÄNGE LEVE FERMENTERING! HURRA!

Det var en stressad kille från Skara
som nästan aldrig ifred fick vara.

Vad var åt detta nu göra
för att honom ej störa?

Ja! Öppna en surströmmingsburk bara!




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2023-09-21 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST