Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnimmelsens kontrapunkt


När månen
strålar in i
nattens gemak

Då lyser stjärnor
ödmjukt långt, långt bort
bortom tid och rum
utan gudars fjättrande

Inget finns att ta för givet
under ljusglimtars tak
där andarna samlas

Gör mig glad
gör mig lycklig
ropar egot förgäves
blind för möjligheten

När månen
strålar in i
nattens gemak

Hörs toner klingande




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-27 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST