Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Philosophia

De Schwarzwaldska stammarna böjs i det runda glaset
cirkulerar kring Heideggers gåtfullt leende blick
i stämningen mellan mannen och gatlyktan
upplåts varat, en surrande tunnelbanstation
bär de Wittgensteinska sanningarna
inneslutna i orden, ben i caférutan
en duva flyr Sartres öga : ”Rädslan
harrör ur rädslans ursprung: vår
objekt – varo – i världen "




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-22 14:02



Bookmark and Share


    Vad säger ett namn
Dags att skapa döda filosofers sällskap kanske?
2012-05-24

    lenakarin
Kräver nog några läsningar och lite rekapitulering.
2012-05-22

    ej medlem längre
Be-läst & på-läst.
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin