Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tre haiku




Maj

Rapsfältets dofter
och klargula blomsterprakt
hugsvalar själen

 

Näktergalens sång
från fläderbuskagets djup
Röd sol i väster

 

Gökens magiska
tonsteg klingar från öster
Ven i soldis dold




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2012-05-22 14:49



Bookmark and Share


  Silverstripe
trenne bugningar
mästerligt du pennan för
stämningar fångas
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP