Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anar

Anar ett fornt liv
ser konturer i fjärran
vissa känslor
är starkare än andra

Ser mitt forna jag i fjärran
minns både ensamhet, mobbing
och tillhörighet

Minnen från
ungdomsåren
griper tag
fastnar
och formar jaget
i nuet




Fri vers av AA VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-23 00:50



Bookmark and Share


  Filosofen2
Underbart skrivet.
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP