Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One Moment In Time




Poesi för poeter. Del 65 (Ett ögonblick i sänder)

 

 

Ett ögonblick i sänder

ett möte

i solen

 

Ett möte i sänder

i stunden

nuet

 

Ett nu i sänder

i raden

av liv




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 331 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-23 17:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Fint att texten lyftes fram! Det är de små momangerna....
2012-05-27

    ej medlem längre
Tänk alla spännade möten....å förbönen lyser....
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström