Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du drömde mig lugn


Jag lyfter upp den smekning
som du lämnade kvar,
den natt
då du drömde mig lugn.

Lägger den på mitt bröst
och låter dig finnas
här
igen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-23 20:59



Bookmark and Share


  helenita VIP
Ljuvlig!
2012-06-08

  Änglaögon
Ger en förunderlig känsla av trygghet och närhet, fint!
2012-05-24

  alvan
Underbar liten text. Minnen...
2012-05-23

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin
2012-05-23

    ej medlem längre
Som en varm fläkt mot själen att läsa...underbar.
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP