Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ord

 

Jag såg filmen

jag hörde sången

dina röda läppar

formade orden

bara jag förstod.

 

Jag gömde mig

bakom din saknad

hittade jag ljuset

där ingen dag fanns.

 

Jag såg filmen

jag hörde sången

jag fann mina tankar

vilande i dina ord.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-14 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP