Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mening jag tiggt

 

Jag river de murar

som tanken byggt

jag fångar rädslan

och gömmer den tryggt

i skrymslen av ord

som jag räddat i flykt.

 

Jag skriver rader av guld

där inget ord är sig likt

jag släcker eldar av skuld

och länkar samman min dikt

med den mening jag tiggt.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-15 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bravo? jag är helt tondöv så: wtf?
2024-03-15

  AlexRG8
Bravo, gillade verkligen detta verk.
2024-03-15

    ej medlem längre
DU?
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP