Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa du jag haft

 

Jag sträcker min tid

genom land över hav

men lyckas inte återfånga

den kärlek du mig gav.

 

Sakta växer mina nätter

av ångerns tunga kraft

ack så när i saknad

den bästa Du jag haft.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-29 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP