Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår frihet

 

Vi ses på stranden

en kväll som inte binder

vi tar varandras händer

strövar åt samma håll.

 

Jag ser att du blundar

hör dig viska

rör vid mig

smek mig underbar

ta mig hem igen

dit

där ingen tid finns

där ingen stör

vår kärlek

där ingen rör

vår frihet.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-12 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP