Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig lyckas ta sig fram

 

Skriver löpande tankar

framåtlutad

hoppfull.

 

Du retar mig.

 

Suger musten ur dagen

viker molnen åt sidan

och ropar hejdå

till alla bromsklossar

som aldrig lyckas

ta sig fram.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-23 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP