Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingslag

Vingar av fjäderlätta andetag
trär sig in i min själ
genom min längtans ådra
hungrar efter nattens svar
på morgonen
Hjärtat andas längtan




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-05-24 00:16



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket fint skriftat
2012-05-26

    Birgersdotter VIP
Vacker och längtansfull
2012-05-25

  Änglaögon
Väldigt fint!
2012-05-24

    ej medlem längre
Bra Magica.Min längtan går jag bet med!
2012-05-24

  Niclas Petersson VIP
Längtan är alltid fint. Precis som här.
Gillar.
2012-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Stilla och fin.
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP