Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outtalad visshet


genom din tunna blick
silades fält av genomstrålad
grönska - eoner av nyfött liv

du vaknade i det outgrundligt
ofattbara, öppnade det inneslutna,
utan namn, biktade dig ordlös
som om gud var summan
av det vi inte visste




Fri vers av Erik H.J Hultin
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-24 17:05



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag får en djup känsla av frid när jag läser den här, speciellt det andra stycket. som en kunskap man alltid hade fast man inte vetat om den förrän just i det ögonblicket av liv som just vaknat.
kanske till en ny verklighet eller en ny syn på densamma.
vackert och känslosamt hursom.
2012-05-25

  Anekdot
Jag måste säga att jag lamslås av din drömska ton.

Mäkta imponerande, någonting jag själv inte klarar av på samma träffsäkra vis!
2012-05-25

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om din dikt
2012-05-24

    lenakarin
Ibland bara hisnar det till,
-som om Gud var summan av allt det vi inte visste.
Dagens tanke, dagens dikt!!
2012-05-24

    ej medlem längre
Kvalificerade ord.
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Erik H.J Hultin
Erik H.J Hultin