Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när du dog mamma och din förstfödda två-årsdrunknade lilla älskling mötte dig


inaa


mamma

du blev hämtad
och

du satt inte
helt upp

du slumrade dig
ditåt

så kom hon

och tog din
hand

så förtroligt
obrutet

som redan

ni två
båda

tillsammans
alltid

innan
var









Fri vers av glasa VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-24 18:23



Bookmark and Share


  korpfjäder
Tack. De döda lever hos oss när de möts i vår kärlek.
2012-05-25

    ej medlem längre
bleeding emotions;


tårar hos mig.....
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP