Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger du sjunker inte med mig mer

Du säger du sjunker
inte med mig mer

Helt okej ty jag vill
inte ha dej
som livboja iallafall

Jag tar min eka
mina åror
och ror min väg

Men bara så du vet
jag hade sjunkit med dig




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-24 20:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är att som en självständig katta du,.Ler,,,,,,,
2012-05-25

  Annie b'larsson VIP
Du har bestämt dig för att dra dig bort från allt som drar ner dig. Det är bra! Keep going!
2012-05-24

    Max Poisé
Intressant text..skulle nog kunna slipas..men stor potential..
Bravo
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP