Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför lät ja dig gå? förlåt

""du förstår inte hur glad jag är att jag träffa dig
det tog inte lång tid innan jag fick känslor för dig,
jag saknar dig redan
för varje gång jag ser dig
så fylls jag av någon speciell glädje,
kan inte förklara hur det känns
vet bara att jag aldrig känt så förr.
tack för att du finns Mova

Mova, jag älskar dig,
jag älskar sättet du ler på,
när du ligger på min axel och somnar på bara några sekunder,
när vi bara ligger och kramas,
jag saknar dig så otroligt mycket
och jag önskar jag fick hålla om dig just nu,
tack för att du finns älskling!!!

om lite mer än två veckor har vi varit tillsammans i två månader,
jag älskar dig!!
och hoppas på en massa massa mer månader!
tack för att du finns älskling

du är den enda jag vill ha!

för att jag vet att du finns där för mig,
har känt mig ensam hela livet
och sen dök du upp
och gjorde att bättre
även fast du inte tror mig så är det så

Mova, jag älskar dig
jag vill inte ha någon annan än dig,
du förstör mig inte
du gör mitt liv så jävla bra!!!

jag behöver dig älskling!!

ingen mova i rummet :(

jag tänkte precis skriva att jag saknar dig.
vill inte sova ensam

du betyder allt för mig
och var inte orolig
jag kommer inte försvinna!""




vart försvann du?
du sa ju att du skulle stanna
hur kunde ja låta en sån underbar människa bli förstörd?
hur kunde ja låta dig gå?
förlåt!




Fri vers av en trasig
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-25 00:14



Bookmark and Share


  cilax VIP
rörande text
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig