Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs den 23 December 2012


jag är rädd om henne.

jag är rädd
jag är rädd att något händer henne
då jag inte är där

han dricker för mycket
varje gång han dricker..
så börjar dom bråka

just nu handlar det mest om mig..
att jag är uppfostrad fel
att jag är bortskämd

jag vill inte bo där egentligen
men jag gör det för henne...
men allt jag får tillbaka är deras klagande

jag är rädd
jag är rädd att något händer henne
då jag inte är där

han tycker jag borde sättas på hem..
för att jag inte kan ta ansvar för mitt liv
för att jag inte tar mig iväg till skolan
för att jag röker
för att jag inte har rutiner

när man får höra sånt här
så mår man inte direkt bättre..
jag vet inte vad jag ska göra

jag är rädd
jag är rädd att något händer henne
då jag inte är där

tänk om han börjar slå henne
att han inte bara slår henne psykiskt...
även om det har gör mot henne psykiskt
är värre på något eländigt sätt

jag är rädd




Fri vers av en trasig
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-30 21:50



Bookmark and Share


  HannaBlom
Kände tyvärr igen mig i denna. Verkligen.
Och det känns så konstigt att du lyckats sätta ord på det men det var väldigt bra.
Smärtsamt vackert.
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig