Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt neutral

Lycka
Jag minns ej senast jag kände lycka
Då allting redan stanna, helt neutral
Inuti finns inget och utsidan ett skal
Då leenden eller skratt bara är en fasad
Helt neutral

Hopp
Jag minns ej senast jag kände hopp
Då jag jämt lyckas hamna mitt emellan
I mitten utan stöd, helt neutral
Då inget verkar hjälpa
Helt neutral

Kärlek
Jag minns ej senast jag var riktigt kär.
Då min bröstkorg höll på att spricka av slagen
Istället för att leva som jag, helt neutral
Då allt man kände hur kärlek ska vara

Men istället är jag helt neutral
min äckliga fasad




Fri vers av en trasig
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-24 23:53



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra skrivet
2015-05-25
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig