Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackraste av död

marken är täckt av glittrande snö
det lyser som kristaller och sprider glädje till denna värld
i den här snön vill jag dö
för att dö vackert är väl ändå vad jag är värd

en natt under en himmel så stjärklar
är den natt då jag vill dö
ljus i det svarta är det jag föredrar
för att få mig att öppna ögonen är att dö i snö.

med månen som lyser över mig och ler
den lyser just för mig och snön i natt
jag känner mig lycklig när jag sakta lägger mig ner
även om det här är slutet för mig, så känns det som att mitt liv precis börjat

nu ligger jag här i snön mitt ute i ingenstans
och kollar upp på stjärnhimlen och lyssnar på alla deras melodier
det känns som att bara jag får höra och se deras strålglans
att dö i snö är som ett album med underbara fotografier.

här tänker jag dö




Fri vers av en trasig
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-07 20:02



Bookmark and Share


  Eriizas
Vackert och tragiskt, man känner ångesten.
Med bara en sak i siktet - ett avslut.
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

en trasig
en trasig