Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag försöker få en förändring, men du stagnerar och vänder allt mot mig. Andra har "dömt" mig men inte sett dina sidor - och det är fan inte rättvist! Jag tar inte mer kyla från dig snart, jag fryser redan som det är.


Jag kämpar - Du förgör

Jag har inga känslor
kvar för dig längre
som jag känner idag
Det finns inget mer
du ger mig än hat nu

Den person jag trodde
du en gång var
visade sig vara en
uppdiktad historia
som idag inte finns
någonting kvar av

När sanningen uppdagas
och jag nu kämpar
trampar du ned mig
än djupare

Jag kämpar - Du förgör




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-25 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP