Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns kanske till synes ingen relevans eller fakta i det jag skriver här...


Meningen med livet

Meningen med livet är inte att fånga
småglimtarna
Det är att nå de känslomässiga höjdpunkterna
med den som är rätt

Jag tror vi alla är ämnade för någon viss person
men att hjärtat alltför lätt stapplar vilse
Är kärleken rätt är det enkelt
allt annat blir en del av lyckan

Men kärleken är ett samspel som utgör
grunden för att det ska fungera
Att kommunicera, beröra, reflektera
men undvika att döma

Det kanske är så enkelt
att vissa energier i vårt system
inte kan samspela

Kosmos talar till oss men vi vill inte lyssna

Vargtimmarna längtar solljus
Vargen längtar fel, alltid så fel

Meningen med livet är inte att fånga
småglimtarna
Det är att nå de känslomässiga höjdpunkterna
med den som är rätt





Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-25 03:33



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Jag tycker väl jag känner dig bättre nu.
2013-01-28

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket starkt och sant
2012-09-06

  alvan
Vackert och jag tror du funnit något där!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP