Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så deppig stundtals, så ibland dyker såna här texter upp...


Giv mig styrka

Giv mig styrka
att inte vända
mig mot mörkret




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-25 05:15



Bookmark and Share


  LassO
lätt egentligen "var vill du vara"?
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP