Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
timmarna går, och jag sitter här...trött som jag är blir därmed texterna utifrån det läget med...


Halmstrå

Det finns fortfarande
några av de där
jävla halmstråna kvar

Klamrar mig fast
men de går ju ständigt av

Å andra sidan får man
ju skylla sig själv
om man är så förbannat
puckad att man tror
att man kan hålla fast vid
ett halmstrå och
tro det ska hålla




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-25 05:27



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är ju ett talesätt. Det finns alltid någon. Även om det inte känns så när det är som värst. Jag tror det handlar om att hålla ut och kämpa på. Lätt att säga...jag vet...men iallafall.
2012-05-26

  LassO
sant för det gör vi alla ibland... och, ibland så verkar de hålla
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP