Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig...


Vad händer

när man slutar

att längta?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-25 05:38



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
inte bra
men
men man kan inte pressa fram det
måste komma osökt, på nått vis
2012-05-26

  ULJO
Då har man tappat taget om verkligheten
2012-05-26

  Annie b'larsson VIP
Svenna tar i lite för mycket, tycker jag.
Man kan sluta längta och det är inte bra, inte roligt. Men...livet är större än man tror...Längtan kommer tillbaka. Jag är säker. Håll ut!
2012-05-26

  zallander
Alltid är det nåt man längtar efter. Ibland ingenting
2012-05-25

  LassO
man ger upp!
2012-05-25

  edikt/Benedikte
det verkar skrämmande...
B
2012-05-25

  mickech
En stor del av livet försvinner nog!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP