Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Jag är

 

 

jag är, jag finns, jag syns

jag får ta plats

behöver inte gömma mig

 

jag är vuxen nu

har mer än halva livet

bakom mig

 

mina rynkor

visar att livet satt sina spår

 

jag är vuxen nu

vet vad jag vill

gör det jag kan

och orkar

 

så jag behöver inga pekpinnar

klara mig bra

behöver ingen hjälp

är tillräckligt gammal

för att veta och förstå

vad som är bäst för mig

 

jag är jag finns

jag syns

och får ta plats

 

anits 24 maj 2012

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-25 15:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt.
2012-05-30

  Anya VIP
Bra! Detta gillade jag. Det var precis vad jag behövde höra!
2012-05-26

  Christine Sabel
Tack! Den tar jag med mig idag
2012-05-26

  ULJO
En sann visdom du förmedlar
2012-05-26

    Birgersdotter VIP
underbart ..vilken fin text .Bravo
2012-05-25

  poetryGirl
det är helt rätt
2012-05-25

  Eva Helene VIP
Så sant!
2012-05-25

    ej medlem längre
Ingen vill ju ha pekpinnar, men man är ju öppen för lära å utveckling så länge man lever, åtminstone i Anden!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP